lauantai 17. lokakuuta 2015

RÄJÄYTETTIIN POMMI!

Pommipa tosiaan, nimittäin Lushin kylpypommi!
Viime viikonloppuna tuskailtiin tyttöjen kanssa Helsingissä Lushin liikkeessä miljoonien eriväristen Bathbombien edessä, koska valinnan vaikeus oli niin ylitsepääsemättömän suuri. Onneksi pari ihanaa myyjää vähän avasi meille että millainen kylpy minkäkinlaisesta pallosta poksahtaa, ja täytyy kyllä sanoa että olin todella tyytyväinen omaan valintaani!
nimetön
Vasemmanpuoleinen violetin pinkki kylpy oli siis minun, joka syntyi kylpypallosta nimeltään Twilight. What a perfect way to relax! Oikealla oleva sininen kylpy oli mun kaverin, ja hänen bathbombinsa nimi taisi olla Intergalactic. Jos muuten haluatte nähdä lyhyen videon siitä miltä tämän pommin "räjähtäminen" näytti, voitte tsekata sen täältä!

Ootteko te ikinä kokeilleet Lushin tuotteita? Ehkä jopa näitä kylpypommeja? Ois kiva kuulla teidänkin kokemuksia niistä :)

♥: Iina

4 kommenttia:

  1. Lushin tuotteet on kyllä aivan ihania! <3 Ostin just tänään Cranberry ja Cupcake face maskit :D Noi kylpypallot vaikuttaa tosi kivoilta, täytyy varmaan kokeilla niitä seuraavaksi ;)

    http://marjukkakatariina.blogspot.fi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin on! Kannattaa ehdottomasti kokeilla, tuolla kylvyssä lilluminen oli niiiin rentouttavaa :D

      Poista
  2. Iina teit tosta POMMISTA sitte postauksen XDDDD

    VastaaPoista
  3. hauskoja kuvia ja kiva blogi!

    VastaaPoista