lauantai 31. lokakuuta 2015

TESTISSÄ: SNOW FAIRY

Mulle saapui Lushilta noin viikko sitten pieni paketti, joka oli kyllä ihan super odotettu! Sen sisältä paljastuneet tuotteet ajattelin esitellä teille parissa osassa, siinä järjestyksessä missä niitä itsekkin testaan.

Kun sateisena Sunnuntai aamuna hyppäsin sängystä ylös ja suuntasin suihkuun, päätin ottaa mukaan tämän Snow Fairy suihkugeelin. Jos te lukijat yhtään mua tunnette, niin tiedätte kuinka paljon mä rakastan erilaisia suihkutuotteita! Kaikki purkit hujahtaa tyhjäksi ihan hetkessä, en vaan osaa hillitä itseäni niiden äärellä..
image2 (2)
Tämä pinkki suihkugeeli siis on todella makean tuoksuinen, ja itselläni siitä ainakin tulee vahvasti mieleen karkit. Se vaahtoaa, ja jopa kimaltelee.. Voisin melkein vannoa että tämän tyttömäisemmäksi mikään suihkutuote ei voi enään muuttua!
Karkin tuoksu tai kimalle eivät jää iholle haittaamaan (vaikka ketäpä pieni extra kimallus haittaisi?), ja kokeiluni perusteella pieneksi sadan gramman purnukaksi geeli vaikuttaa oikein riittoisalta.
image4 (1)
Näin Snow Fairya kuvaillaan Lushin nettisivuilla:


"Kimalteleva, hattaranpinkki, suloisen makea suihkugeeli pirteille ja raikkaille keijukaisille. Saatavilla rajoitetun ajan! Lumikeiju tuli käymään eräänä vuonna, mutta uudenvuodenpäivänä se karkotettiin takaisin keijukaisten valtakuntaan. Se kuitenkin päätti palata takaisin seuraavana syksynä ja on täällä taas! Uskoimme, että tämä hattarantuoksuinen kimalteleva suihkugeeli olisi omiaan taikasauvaa heilutteleville pikku prinsessoille. Yllätyimme, kun karvaiset aikuiset miehetkin ihastuivat siihen. (He lähettävät jonkun muun ostamaan sitä, mutta kyllä me tiedämme!) Snow Fairy on suosikkituotteitamme ja siksi se on palannut! "
image3 (1)

Käsittääkseni  Lushin tuotteet ovat erittäin suosittuja, ja varsinkin tämä suihkugeeli kuulunee niiden halutuimpien joukkoon. Haluaisinkin kuulla, että oletko just sä koskaan kokeillut tätä tuotetta? Mitä mieltä sä olit siitä? Sana on vapaa :)

13 kommenttia:

  1. oiii namnam mitä kimalle herkkua, mäkin haluun tollasta !! :-D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kannattaa kyllä todellaki ostaa jos tulee mahdollisuus! :)

      Poista
  2. Kivan oloinen blogi sulla! Ulkoasu simppeli, postauksissa sopivasti tektiä ja hylälaatuisia kuvia :) Jään seurailemaan!

    http://kinkkukansa.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  3. Tosi inspiroiva blogi! I like :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin ihana kuulla että oon onnistunu inspiroimaan muita asioilla jotka mua itseä inspiroi! Kiitos tooosi paljon kommentista :)

      Poista
  4. En oo oikeen koskaan ymmärtäny suihkugeelien syvintä tarkotusta ja näin ollen en oo myöskään omistanu yhtäkään :D Rakastan tän blogin taustaa <3 Jos nyt pari parannusehdotusta antaisin niin tosta taustasta toi vieritys pois ja alhaalta noi pallot yms veks :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha Oikeesti? :D Ja kiitos tosi paljon vinkeistä! Poistaisin ton vierityksen jos vain osaisin (:'D) ja pallojen olemassaolosta en edes tiennyt ennenkun mainitsit.

      Poista
  5. Oi kuulostaa ihanalta! :) Lushilta tuli mullekin pikkupaketti testiin hetki sitten! Näissä on niiiin ihana tuoksu!

    http://m-stay-fresh.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  6. voii lush on niin ihana ! ite en oo tätä päässy viel kokeilee, mut toivottavasti vielä joku päivä :-)

    http://anniinx.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  7. Voih, kuullostaa niin ihanalta! Pitäs varmaan ittekkin tekasta Lushille joku tilaus näin joulun alla.

    VastaaPoista