maanantai 24. lokakuuta 2016

TESTISSÄ: Lushin syötävä huulikuorinta & Body conditioner

Niinkun jo edellisessä postauksessa kerroin, niin sain Lushilta viimeviikolla postia. Pieni laatikko täynnä iki ihania tuotteita, joista pari ajattelinkin esitellä teille tänään! Liitän mukaan tuotteiden kuvaukset Lushin nettisivuilta, ja niiden lisäksi kerron vielä hieman omia kokemuksiani. Let's start :)
IMG_5136

"Hattaranmakea unelmavoide iholle sellaisenaan tai suihkussa käytettäväksi. Kirsikkauutetta sisältävä vartalonhoitoaine tuoksuu samalta kuin iki-ihana Snow Fairy suihkugeelimme. Mango-, avokado- ja kaakaovoi kosteuttavat yhdessä oliivi- ja manteliöljyn kanssa loihtien ihostasi vastustamattoman pehmeän."


IMG_5141

Mä itse käytin tätä vartalon kosteuttajaa ihan kuivalle iholle, mutta vasta kantaessani purkin mukanani suihkuun tajusin tuotteen käyttötarkoituksen. Levittäessä tätä ihanaa heleän pinkkiä rasvaa (?) iholle suihkussa, ihosta tulee hyvin syväkosteutetun ja rasvaisen tuntuinen. Mulle itselle se oli ihan uusi tunne, koska yksikään suihkutuote tätä ennen ei ole jättänyt oikeasti kosteutettua ihoa, enemmänkin vain kuivattanut :D

Kaiken lisäksi purkki on täynnä pientä kimalletta, sekä vahvaa Snow Fairy - suihkugeelin tuoksua (jota itseasiassa pääsinkin testaamaan viime syksynä!)

IMG_5140

"Kuori karheus huulista ja valmistaudu suukkoihin mistelinoksan alla. Makeiskuningattaren huulikuorinta on suloinen yhdistelmä mustaherukkaa ja makeaa villiappelsiinia. Sokeri ja jojobaöljy hellivät huulesi pehmoisiksi! "



Mun on ihan pakko sanoa, että tämä huulikuorinta kirjaimellisesti pelasti mun syksyn! Mulla itsellä on tosi pienet huulet, jotka rohtuvat ja kuivuvat todella helposti. Minkäänlainen rasva ei tunnu auttavan, kun kuivuus ehtii liian pahaksi.
Tämä hellävarainen kuorinta kuitenkin kuorii kaiken kuivan ihon pois, ja jättää jälkeensä pehmeät sekä hyvänmakuiset huulet. Kaikenlisäksi ylijääneen kuorinta-aineen voi nuolla huulilta pois. Pelkkää rakkautta!

Tämä on kyllä ehdottomasti sellainen tuote, jota aijon tilata heti lisää, kun purnukan pohja alkaa paistaa kaiken tuon pinkin ihanuuden läpi.


Oottekos te koskaan testaillut kumpaakaan näistä tuotteista? Tai löytyykö teiltä jotain vakkarituotteita Lushilta? Oon aidosti kiinnostunut lukemaan teidänkin kokemuksia, koska mun oma innostus Lushia kohtaan on tällähetkellä ihan hirveän suuri :D

10 kommenttia:

  1. Siis just eilen illalla googlailin hyviä huulikuorinta-aineita ja tää postaus tuli kuin tilauksesta! Mullakin kuivuu huulet todella paljon nyt syksyllä ja talvella. Taitaa mennä testiin tuo sun esittelemä :)

    http://newdaysaara.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo kannattaa todellakin testata! Ihan huippu keksintö tämmönen :D

      Poista
  2. Oi vitsit noi näyttää niin herkullisilta noi molemmat tuotteet! Huulikuorinta sopii kyllä hyvin talvelle :-)

    VastaaPoista
  3. En ole vieläkään kokeillut Lushin tuotteita, vaikka olenkin kuullut kehuja näistä. Toi Sugar Plum Fairy Lip Scrub näyttää kyllä kokeilemisen arvoiselta! Sekä suihkugeeli, jos se oikeasti jättää kosteutetun tuntuisen ihon, itselläni ainakin iho on kuiva ja vaatii paljon kosteusvoidetta.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä se ihan oikeasti kosteuttaa, mistä olin tosi yllättynyt! Ehdottomasti testaamisen arvoisia :)

      Poista
  4. Aina kun mainostetaan, että tällainen huulikuorinta vielä turvottaisi sellaiset muotihuulet, tulee mulla suuri epäilys. Tuntuuko, että nää ois vaikuttanut niin?

    http://finnlandsnorsk.blogspot.com/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihan tän kommentin takia oli pakko testata tuota huulien turvottamis mielessä, ja kyllä se ehkä pientä turvotusta aiheutti! Mutta ei mitään suurta, ei kannata ostaa ainakaan tätä Lushin kuorintaa tuohon tarkoitukseen haha :D

      Poista
  5. Oijoi miten herkullisen näköisiä nää kuvat! Voisin syödä molemmat tuotteet... <3

    VastaaPoista