perjantai 4. marraskuuta 2016

TESTISSÄ: Lushin vartalopuuteri & jalkojen hikoamista estävä jauhe

Pari viikkoa sitten esittelin teille ensimäisen puoliskon Lushilta testiin saamistani tuotteista, ja tänään olisikin sitten toisen ja viimeisen puoliskon vuoro.

Musta vähän tuntuu, että nämä tuotteet jotka tänään esittelen, saattaa olla monille täysin tuntemattomia - juuri niinkun ne olivat minullekkin! Mutta koska tykkään testata kaikenlaista uutta, niin ne sopivat täydellisiksi tutkimuskohteiksi pimeneviin ja syksyisiin iltoihin :)

IMG_5142

"Vartalopuutereita käytetään vartalon parfymoimiseen. Ne sisältävät tuoksuaineita mutta niiden tuoksu on miedompi kuin perinteisten hajuvesien – näin ne sopivat usein myös silloin, kun henkilö on tuoksuyliherkkä hajuvesien suhteen. Vartalopuuteri toimii imukykyisenä talkkina deodorisoiden kevyesti"


"Vartalopuuterilla poistat helposti ylimääräisen öljyisyyden esimerkiksi hierontaöljyn tai vartalovoiteen lisäämisen jälkeen. Näin voit pukeutua nopeasti ilman, että tarvitsee odottaa voiteen imeytymistä. Samalla saat ns. supermalli-ihon; pehmeän, untuvaisen, hyvin hoidetun ihon. Monet sanovat myös, että vartalotalkki saa vaatteet liukumaan helposti päälle – ja pois…"
FotorCreated (22)
Pakko kyllä myöntää, että mulla kesti todella kauan tajuta mihin tätä vartalopuuteria oikein käytetään. Se tuoksuu tosi kivalta, jättää jälkeensä pehmeän ja hieman kimaltelevan ihon, ja on tosi helppo levittää. Itse olen alusta asti käyttänyt sitä hajusteena hajuveden sijaan sellaisina päivinä, jolloin pääkipu ottaa vallan, enkä kestä minkäänlaisia vahvoja tuoksuja.

40 gramman purkki on todella riittoisa, ja minä itse koin tuotteen ainoana miinus puolen olevan sen sotkuisuus. Mustat housut eivät nimittäin ole enään mustat, kun erehdyt laittamaan puuteria ylävartaloosi housut jalassa :D
IMG_5145

"Tehokas jalkadeodoranttipuuteri sisältää antimikrobisia ainesosia. Jalkaongelmien ennaltaehkäisy on kannattavampaa kuin hikisten jalkojen ja pahanhajuisten kenkien huolto. Teepuu- ja limeöljy raikastavat ja karkoittavat hajuja aiheuttavat bakteerit."


Tämä jalkapuuteri kirjaimellisesti tulee pelastamaan mun loppuelämän! Sain tilaukseni mukana siitä pienen näytteen, ja noinkin pieni määrä onnistui jo todistamaan tuotteen toimivuuden.

Mä oon jo aika pitkään kärsinyt helposti hikoavista jaloista, ja varsinkin kesällä balleriinat ja niiden pois ottaminen on yhtä arpapeliä.
Päätin testata tätä puuteria töihin, koska mulla oli edessä erittäin kävely painoitteinen ja raskas päivä. Takaisin kotiin päästyäni kengät ei ensimäistä kertaa ikinä tuntuneet pois ottaessa inhottavilta, tai sukat ollenkaan kosteilta.

Tätä tuotetta aijon kyllä ehdottomasti tilata isommankin purkin. En edes tiennyt, miten paljon tällainen pieni asia voi elämää helpottaa! Yksi asia vähemmän josta stressata :D




"Kosteuttava, marjainen suihkugeeli tuoksuu huumaavan ihanalta mustaherukalta ja sypressiltä. Suihkuhetki Comforterin kanssa on kuin rauhoittava halaus. "

Mulle itselle tämä suihkugeeli ei ihan toiminut nettisivujen kuvauksen mukaan. Tuoksu oli erittäin vahva sekoitus mustaherukkaa ja sypressiä, joka ei ihan täysin ollut mieleeni. Atooppinen ihoni ei myöskään kokenut tätä ollenkaan kosteuttavana, vaan enemmänkin kuivattavana.. Kaikki ei tietenkään voi toimia kaikille ihotyypeille samalla tavalla!

Vahva pinkki väri oli kuitenkin suuri plussa, koska se pysyi pinkkinä jopa iholle levitettäessä! Ennen pois huuhtelua olin kauttaaltaan täysin pinkki, mikä oli hauskaa vaihtelua tavallisiin iholla läpinäkyviin suihkugeeleihin :D


Kokonaisuudessa mun paketti Lushilta oli sisällöltään erittäin onnistunut, ja se toi paljon iloa ja valoa pimenevään syksyyn. Kiitos siitä  

2 kommenttia:

  1. Oi vitsit, en oo koskaan kuullukaan vartalopuuterista! Ompa hauska tuote :-D

    VastaaPoista
  2. Vaikuttaapa mielenkiintoisilta tuotteilta! Varsinkin tuota vartalopuuteria houkuttaisi testata itsekin :D

    VastaaPoista